Spotiorg: Zet je verzameling albums online


Posted 11 mrt 2012 — by
Category Spotify

Fijn dat al je muziek altijd en overal beschikbaar is in de “cloud”, maar verlang je zo af en toe ook naar een rek vol CD’s of een kast vol LP’s? Zo’n kolom vol playlists in Spotify is leuk maar echt overzichtelijk is het niet. Je kunt ook niet lekker pronken met jouw persoonlijke verzameling.

De makers van Spotiorg hebben daar een prima oplossing voor bedacht. Even inloggen via Facebook en je kunt daar je eigen collectie albums aanleggen.

Een klik op het album en Spotify gaat hem afspelen.

Mooi gedaan, maar toch schreeuwt het om meer. Nu nog bij elk album alle info en de songteksten, zoals vroeger in het boekje bij de CD of de achterkant van de LP. En wat zou het mooi zijn als dit met een app in Spotify zelf beschikbaar zou komen of als een app binnen Facebook, zodat jij daar lekker kan pronken met je verzameling. Spotiorg is nog maar net gestart en geeft aan druk bezig te zijn met het uitbreiden van de mogelijkheden. Ik kan niet wachten..

www.spotiorg.com

 

  • Is inderdaad een mooi concept, maar ga het, na het even uitgeprobeerd te hebben, niet gebruiken. Dit vraagt inderdaad om een Spotify-app, dan wordt het zeker een mooie toevoeging.

  • Douwe

    Is het alleen mogelijk om albums een voor een toe te voegen? Stel dat ik dit wil gebruiken om al mijn albums te voegen, ben ik 2 maanden bezig….