The Pirate App terug en hoe!


Posted 04 nov 2012 — by
Category Downloaden

Programmeurs, het blijven aparte jongens. Vorige week meldde de maker van The Pirate App dat het nog wel even kon duren voordat hij een nieuwe versie zou kunnen opleveren, een paar dagen later had hij er maar liefst twee opgeleverd. Versie 1009 en een geheel nieuwe experimentele versie PirateUX 1002 en die laatste is een regelrechtige aanrader. Laat die 1009 lekker zitten, die heeft bovendien nog een vervelende bug, ga voor PirateUX 1002

PirateUX
Met deze experimentele versie kun je songs niet alleen downloaden maar ook via “Queue” in een playlist zetten en luisteren. Downloaden is niet eens meer nodig. Je slaat de playlist op en kunt hem later weer in Pirate laden.

iTunes en Spotify in één

Zo is The Pirate App een soort iTunes en Spotify in één geworden. Wel een spartaanse versie, alle toeters en bellen ontbreken, maar handig voor al die muziek die zelfs voor betalende Spotifygebruikers niet beschikbaar is.

PirateUX

Pirate haalt het natuurlijk niet bij Spotify, Deezer, Xbox Music of andere diensten, maar zolang bepaalde labels en artiesten de boel voor goedwillende betalende gebruikers blijven verstieren (daarover verderop meer)  is het een handig alternatief.

Je vindt deze vernieuwde versie ook op code.google.com/p/pirate/downloads/list

Let op het is een experimentele versie dus niemand kan nog garanderen dat alles perfect werkt.

Je moet overigens nog wel steeds een account aanmaken bij het Russische “Facebook” VK.com om Pirate werkend te krijgen. De handleiding vind je hier. Helaas, leuker kan ik het niet maken.

  • De pirate app is echt een super app die geweldige kwaliteit muziek bezorgt aan iedereen. Ik hoop dat thepirateapp echt nog lang blijft werken . Torrents en usenet zijn namelijk ook niet alles voor individuele muziek nummers.

    Xtremetech