Nooit meer zoeken naar je favo playlists

Heb jij dat ook? Wil je je favoriete playlist opzetten, zit je eerst even een tijdje te scrollen door die toch wat onoverzichtelijke bibliotheek in Spotify.

Het kan een stuk eenvoudiger:

  • Pak je mobiel of tablet en zoek in Spotify je favoriete playlist op en zet hem open. Ik beloof dat is echt de laatste keer dat je moet zoeken.
  • Ga terug naar het homescreen op je mobiel/tablet.
  • Hou je vinger een tijdje op het icoontje van Spotify.
  • Je ziet nu een menu verschijnen met daarin je playlist.
  • Schuif die playlist naar een plek op je homescreen. Klaar!

Niet duidelijk? Zal ik het even voordoen?

Je hebt nu een snelkoppeling om met één tik je favoriete playlist op te zetten.  En het hoeft er niet bij één te blijven. Op mij mobiel kan ik zelfs direct meerdere playlists snelkoppelen. Dat lukt op mijn tablet helaas niet. De ene Android is blijkbaar de andere niet. Maar door een andere playlist open te zetten kan ik ook die in een snelkoppeling omzetten. Op die manier zet je meerdere playlists speelklaar op je homescreen. 

Op mijn mobiel speelt Spotify de playlist ook direct af. Ook dat lukt weer niet op mijn tablet. Misschien heb jij meer geluk?

Je kunt trouwens ook een Spotifywidget met meer opties op je homescreen zetten. Tenminste op mijn tablet, die optie zie ik op mijn mobiel  niet. Hou de vinger weer op het Spotifyicoontje en wacht tot het menu verschijnt. Klik op het icoontje met 4 blokjes bovenin,

Dan verschijnen de spotify widgets.

Maak een keuze en geef de widget een mooi plekje op je scherm.

Veel plezier ermee!

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *